IT-koordinator/marknadsansvarig

IT-koordinator/marknadsansvarig!

Vi söker nu en duktig it-koordinator som kan ta ett helhetsansvar för våra tekniska delar på företaget. Tjänsten är en kombination av It-support och marknadsföring. Du kommer att jobba med våra layouter på hemsidan och våra sociala kanaler. Vi jobbar mot en hosting-leverantör inom koncernen där du kommer vara den lokala spindeln i nätet. I och med vår snabba expansionstakt är arbetsmiljön väldigt ombytlig och en förutsättning är att du trivs i en föränderlig miljö och har en förmåga att snabbt ställa om. Du har ett nära samarbete med samtliga på arbetsplatsen, både kontorspersonal samt våra produktionsavdelningar. Du ska kunna lösa våra dagliga problem med bl.a. datorer, skrivare, scannrar och etikettskrivare. Rollen är väldigt flexibel och kommer innehålla en hel del jourtid eftersom vår produktion är igång dygnet runt i veckorna.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av IT samt ett grafiskt intresse. Du som söker har en god samarbetsförmåga och serviceanda samt en analytisk förmåga. För att lyckas i rollen som koordinator hos oss behöver du vara strukturerad och ha förmågan att se olika projekt i såväl mindre delar som ur ett helhetsperspektiv.

Din ansökan

Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV och personliga brev till magnus@mixum.se märk din ansökan med ”IT-koordinator”. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansök senast 31/7.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Magnus Franzén på telefon 0141-22 32 32.