Erfaren produktionsledare sökes!

Nu söker vi vår nästa kollega i form av en produktionsledare!

Tjänsten är en produktionsledare till en av våra avdelningar då vår nuvarande ska prova nya utmaningar på annat håll. Är du intresserad av att vara en del av Mixums framtid med toppmoderna lokaler och maskinpark? Ansök redan idag!

Mixum har idag över 100 anställda på företaget och produktionen är fördelad på 5 avdelningar med en produktionsledare per avdelning som ansvarar för att bland annat pasta, ägg, finkornigt och majonnäsbaserade sallader blir producerade och levererade. Vi söker nu en erfaren produktionsledare som förväntas ha ett helhetsansvar för vår pastaavdelning. Fokus för tjänsten ligger på att driva avdelningen framåt, ofta ner på detaljnivå för att kunna effektivisera och eftersträva en ständig förbättring. Det kommer innebära främst planering av verksamheten men även en del operativt arbete. Du kommer ha personalansvar för ca 20 personer och har ett nära samarbete med de andra produktionsledarna, vår produktionschef, service-avdelning och HR. I och med expansionen som skett de senaste åren är produktionen fortfarande ombytlig och en förutsättning är att du trivs i en föränderlig miljö och vet hur man optimerar flöden i produktionen.

Din erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av ledarskap och gärna någon ledarskapsutbildning. Har du tidigare erfarenhet från livsmedelsproduktion är det ett plus men inget krav. Du bör vara tekniskt intresserad och ha erfarenhet av att arbeta med olika metoder och verktyg inom lean production t.ex strukturerat förbättringsarbete,5s och flödesoptimering. Du som söker är van att planera och arbeta i team. Du lägger stor vikt vid att bygga och behålla goda relationer och drivs av att motivera, inspirera och skapa ett positivt arbetsklimat för dina medarbetare. Ditt arbetssätt är coachande och närvarande samtidigt som du är bra på att delegera. Du har en analytisk förmåga och kan sätta upp tydliga mål och implementera dessa i verksamheten.

Din ansökan

Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV och personliga brev till rekrytering@mixum.se märk din ansökan med ”produktionsledare”. Sista ansökningsdagen är 15 augusti.